Wie ben ik

 

Opleiding , enthousiasme, fulltime, ervaring en bijscholing. Zo zouden mensen mij kunnen typeren als pedicure. Ik ben Anita en ben nu 15 jaar fulltime pedicure.

In 2016 heb ik de opleiding medisch pedicure afgerond, wat inhoudt dat de mensen met reuma,diabeten , ouderen, mensen met spastische en verwaarloosde voet zich door mij op een verantwoorde manier en veelal vergoed door de zorgverzekeraars mogen laten behandelen.

Ook de specialistische technieken zijn hierbij weer uitgebreid behandeld, zoals bijvoorbeeld een ingegroeide teennagel waar we een spangen of beugel op plaatsen of het maken van een orthese. Mycose nagels, en anti druk technieken behoren ook tot mijn specialismen.

Bovendien heb ik een contract met een podotherapeut in Heerenveen/Ureterp afgesloten voor dediabetische patiënten en heb ik goede contacten met een podoloog uit Gorredijk (Poort orthopedie). Elk jaar volg ik diverse bijscholingscursussen, zodat ik blijf ingeschreven in het KRP (kwaliteit register pedicure).

Natuurlijk sta ik in nauw contact met de diverse diabetisch verpleegkundigen en collega pedicures,wat ervoor zorgt dat ik zo goed mogelijk aan de wensen van de cliënten tegemoet kan komen en deze met veel zorg kan behandelen. Het beroep pedicure is voor mij dan ook een heel fijn beroep waar ik veel voldoening uithaal. Ik vind het omgaan met cliënten erg leuk en door de diverse leeftijd groepen waar ik mee te maken krijg ook een uitdaging.

Enkele jaren geleden heb ik mijn praktijk weer volledig vernieuwd en ingericht, ook door een nieuwe behandelstoel kunnen cliënten volledig ontspannen en in een relaxte sfeer hun behandeling ondergaan.

Graag hoor ik van u wat ik voor u kan betekenen en ik hoop u te ontmoeten in mijn praktijk!

Met vriendelijke groet,
Anita Feenstra